Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Ο κουμπαρας και τ'ασχημοπαπο!

Καλησπερα σε ολο τον κοσμο!
Ηρθε η ωρα του κουμπαρα!Ενα σπιτακι πουλιων,το οποιο ηταν ρεσω και ηταν κρεμασμενο απο την περγολα,να φωτιζει τις  καλοκαιρινες νυχτες,εγινε με μια μετατροπη,ενας κουμπαρας.Μια πορτουλα φτιαγμενη απο φυλλο αλουμινιου,ντυμενη με πλαστικα φυλλα χρυσωμενα,κλεισαν την τρυπα για να μην χυθουν τα λεφτα εξω!!!!!!
Καμποση χρυσοσκονη επανω,για να χρυσωσουμε το χαπι της αφραγκιας,με την ελπιδα να γεμισει λεφτα και ειναι ετοιμος να ταξιδεψει!Με παιδεψε λιγο η πορτουλα,το πως να την κανω πιο ασφαλη,ν'ανοιγοκλεινει και να μην υπαρχουν μεταλλικα σημεια και πεσει σε κανενα παιδακι και πληγωθει.Την εντυσα με κορδελλα και ασημοχαρτο και κολλησα μετα τα χρυσωμενα φυλλα.
Η πενια τεχνας εργαζεται,λεει η παροιμια κι εγω με τεχνικες αλχημειες,καταφερα και ν'ανοιγοκλεινει και ναναι και ασφαλης.


 
 
 
 
Εχω δει τοσους πολλους κουμπαραδες,ολων των λογιων και πολλοι ηταν αριστουργηματα,που μου ηταν δυσκολο να διαλεξω τι να κανω.Ενας παραπανω λοιπον στη τοση μεγαλη ποικιλια.
Ευχομαι ολοψυχα κι αυτο το bazaar να παει καλα,οπως κι ολα ταλλα.
 
Κι επειδη τα παιδια ειναι το μελλον μας και τα παραμυθια τρεφουν τις παιδικες ψυχουλες με γαληνη,δυο καδρακια ζωγραφισμενα απο μενα,απ'το ομορφο παραμυθι του ασχημοπαπου.Θα πανε στο bazaar του  Νηπιαγωγειου στο Νευροκοπι.
 


 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
Ευχομαι καποια στιγμη,να γινονται bazaar για λογους κεφιου και διασκεδασης κι οχι για λογους επιβιωσης,οπως γινεται σημερα.
Η τηλεοραση παιζει τον πρωθυπουργο μας,γι'αυτο σας αφηνω.Απ'τη χαρα μου μ'αυτα που λεει και το πως μας σωζει κανοντας την Ελλαδα ενα απεραντο φτωχοκομειο να επιβιωνει απο φιλανθρωπιες,μουρχεται να σπασω την T.V.Παω να τον καμαρωσω!!!!!!!!!!!!
Σας καληνυχτιζω!!!!!!!