Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Στο σκιο φως.....

Το αλουμινοχαρτο ειναι ενα υλικο χρηστικο,πολυτιμο για τη νοικοκυρα αλλα και διαθεσιμο για αλλες χρησεις!
Μπορει να καλυψει διαφορες επιφανειες αριστοτεχνικα και να τις μεταμορφωσει σε εργα τεχνης!!!Σαν αυτο το απλο μπουκαλακι για καραμελες,που εγινε ενα ομορφο ρεσω για ηρεμες νυχτες στο σκιο φως του!!!!!







Ενα απλο γυαλινο μπουκαλακι,λιγο τσαλακωμενο αλουμινοχαρτο, καφε σκια ματιων με επικαλυψη απο λουστρο σκουρας καρυδιας και ετοιμο να δεχτει το κερακι για να κανει την ατμοσφαιρα απαλη,ονειροπολα και ηρεμη!!!!!!
Νομιζω ολοι τοχουμε αναγκη,εγω το επιδιωκω,προσπαθω να κανω καθε γωνια του σπιτιου ηρεμη,να εξευμενισω τα κακα πνευματα των καιρων,να απαλυνω τη ψυχη,να παρω δυναμη!!!!!!!
Τελος,θα ηθελα να ευχαριστησω ολοψυχα την Αθηνα {Βολτα στ'ονειρο}για τη σπουδαια προσφορα-ιδεα της να σκετσαρει αποφθεγματα που αντιπροσωπευουν την καθε μια μας,και το δικο μου ειναι το εξης:


Ευχαριστω πολυ Αθηνουλα μου!!!!!!!!


Επισης θελω να ευχαριστησω απο καρδιας τον Σκρουτζακο-που ολοι τον γνωριζουμε απ'το υπεροχο blog του και μας χαριζει το γελιο και τη χαρα-για το βραβειο που μου χαρισε,και την Παρασκευη Μαλουχου που επισης ολοι γνωριζουμε το blog της και μας διασκεδασει με ποικιλο υλικο εικονων,τραγουδιων και ποικιλης υλης,για το βραβειο που και εκεινη μου προσφερε!!!!!!!!!!!!!



Σας ευχαριστω πολυ-πολυ ολους!!!!!!!!!!!!!!
Κι επειδη δεν θελω να αδικησω καμμια μοιραζοντας σε μερικες τα βραβεια,τα προσφερω σε ολους και ολες που με τιμησαν με τη φιλια τους!!!!!!!!!!!
Μια εξαιρεση θα κανω μονο,τιμης ενεκεν,στην αγαπημενη μου Εφη απο το Effie's sweet home designs ,για την ειλικρινη φιλια της που μου την προσφερε απλοχερα!!!!!!!!!!!!!!
Εφουλα μου,με ολη την αγαπη μου για σενα!!!!!!!!!!!!
Ναχετε ολοι και ολες καλη υπολοιπη εβδομαδα!!!

Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Οι Κυριες της Αυλης!

Παντα ηθελα να ζω σε μια εποχη πιο ρομαντικη,πιο ονειρεμενη,τοτε που οι γυναικες φορουσαν φουστανια με φουρο,ομορφα καπελλα με φτερα,λαμπερα κοσμηματα,δαντελλες,κρατουσαν μεταξωτο μαντηλακι με μονογραμμα στα χερια και το αρωμα γυναικας διαχεοταν παντου στο περασμα τους.Σε αλλους αλλοτινους καιρους του παρελθοντος!!!Παντα η ζωγραφικη διεξοδος στις απραγματοποιητες επιθυμιες.Πολλες φορες ο καμβας αποτυπωνει σκεψεις ,επιθυμιες συναισθηματα.Χρωματα,πινελα κι ενα πισωγυρισμα σε μια εποχη που θαθελα να υπηρχα και βγηκε ενας πινακας αποτυπωση της διαθεσης μου,τοτε που πρωτοαρχισα να ζωγραφιζω με λαδια και ακρυλικα.Κυριες μιας ελιτ εποχης σε μια ρομαντικη βολτα!!!!Μονο που ειναι στη δικη μου αυλη!!!



Περιπατος και ξεκουραση!!Προσκληση για τσαι.Συνηθειες παλιες,αλλα ωραιες!!!Αλλη μεγαλη αγαπη,η συλλογη απο μινιατουρες!!Τσαι για τις κυριες του καδρου,λουλουδιασμενη πορσελανη και η μυρωδια της ανθισμενης αρμπαροριζας ν'αρωματιζει την ατμοσφαιρα!!!



Δροσιστικο το τσαι, διαχυτη μυρωδια λουλουδιων, τριανταφυλλα, χρωματα, Ανοιξη παντου!







Κρυφτηκε ο ηλιος, επεσε το φως!








Λεπτομερεια απο το Εκκλησακι που εχω φτιαξει μονη μου και θα αναφερθω σε αυτο σε αλλη αναρτηση!

Καλη Ανοιξη!!!!!!